Držal se je avta pri 200 km/h

Kar veliko te mora biti v hlačah, da se na rolerjih vališ po cesti s hitrostjo 200 km/h.
Oglej si celoten članek

To je storil Dirk Auer, ki se je prijel za zadek dodgea challengerja SRT8 in se prepustil hitrosti. Voznik ameriškega mišičnjaka (imel naj bi kar 440 kW/500 KM), kar pomeni, da je bil čipan), je sicer dokaj umirjeno pospeševal, tako da je na zaprti ravnini Auer suvereno opravil s tako visoko hitrostjo. 

Med komentarji na Youtubeu pa so Auerja že spodbodli, naj se poskusi držati še nissana GT-R, pri katerem voznik vklopi program "launch control" za speljevanje. Takrat namreč japonska raketa od 0 do 100 km/h porabi manj kot 3,2 sekunde, v 10,8 sekundah pa bo že pri 200 km/h.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.