DS3 pobira nagrade

Foto: Žurnal24 Citroën DS3. (Foto: Citroën)
Citroën DS3 se je okitil s kar trojnim naslovom za avto leta. Privlačni model francoskega proizvajalca je prepričal različne komisije iz Francije, Norveške in Anglije.
Oglej si celoten članek

Citroën DS3 in C3 sta najprej osvojila lento za naslov Avto leta 2011 v izboru pod okriljem spletne revije Auto Mag Info v sodelovanju s 15 novinarji iz 19 francoskih medijskih hiš, tako specialistov s področja avtomobilizma kot tudi z vsesplošnih področij (Le Progrès, Nice Matin, La Voix du Nord, turbo.fr, Auto Hebdo, caradisiac.com, la Marseillaise …).

Pred kratkim je osvojil tudi prvo mesto na tekmovanju za avto leta 2011 v organizaciji dnevnika Dagbladet in avtorevije Vi Menn na Norveškem. Bralci, ki so glasovali prek spleta. Zdaj je DS3 osvojil še močno zaželeni naslov izbora Avto leta v okviru angleške revije Top Gear ter naslov v kategoriji Mali avto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.