Eksotični avtomobili, ki so dobili slovenske tablice

Foto: Porsche Porsche cayman Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz CLS 63 AMG Foto: Andrej Leban Lexus GS 450h Foto: Porsche Porsche panamera Foto: Porsche Porsche Cayenne S Diesel Foto: Žurnal24 Nissan 370z Foto: BMW BMW serija 6 gran coupe Foto: Land Rover Range rover Foto: Gregor Prebil Mercedes-Benz GL
Julijska statistika Sekcije za osebna motorna vozila pri Trgovinski zbornici Slovenije o prodaji vozil razkriva, da so bila v Sloveniji registrirana tudi, za naše ceste eksotična vozila. V fotogaleriji preverite kateri dragi avtomobili imajo po novem slovenske registrske tablice.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 23:57 12. Avgust 2013.

    Pa Catherhama R500 smo pripeljali in končno uspešno registrirali. Je to tudi eksot?

  • 08:17 12. Avgust 2013.

    še najbližje je 370z, vse ostalo je pa pač navadn avto :)

  • 07:48 12. Avgust 2013.

    in kateri od teh je "eksot" ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.