Ekstremni test šotorskih prikolic

Foto: Camp-let Camp-let Foto: Camp-let Camp-let Foto: Camp-let Camp-let Foto: Camp-let Camp-let Foto: Camp-let Camp-let Foto: Camp-let Camp-let Foto: Camp-let Camp-let Foto: Camp-let Camp-let Foto: Camp-let Camp-let
Šotorske prikolice. Kampiranje je vse bolj priljubljeno tudi pozimi, saj se lahko z avtodomom praktično pripelješ do vznožja smučišča, za zimsko kampiranje pa so pripravljeni tudi že številni kampi. Predstavniki Freedom centra Celje, generalnega zastopnika šotorskih prikolic Camp-let, so priredili bolj ekstremno kampiranje.
Oglej si celoten članek

Najem avtodomov in prikolic zaradi dragih zimskih aranžmajev v hotelih narašča tudi pozimi. Največje zanimanje za kampiranje pozimi je med smučarji, predvsem mlajšimi, ki v tem vidijo večjo fleksibilnost, saj jim ni treba rezervirati prenočišča, kar predstavlja velik strošek. Prednost je tudi to, da se lahko zapeljete v neposredno bližino samega smučišča in kampirate tam, kar pomeni dodaten prihranek časa in denarja.

Foto: Camp-let Camp-let Ekstremno kampiranje
Prav udobno pa je lahko pozimi tudi v šotorskih prikolicah, kar je pokazal tudi ekstremni test. Predstavniki Freedom centra Celje, generalnega zastopnika  šotorskih prikolic Camp-let, so se udeležili Camp-let winter challengea – preizkusa šotorskih prikolic v ekstremnih vremenskih razmerah. Namen štiridnevnega dogodka v zimskih razmerah v Avstriji je bil dokazati, da je kampiranje s šotorskimi prikolicami mogoče prav v vseh letnih časih. Zahvala za to gre predvsem vse boljšim materialom, ki so bili ob pomoči grelcev ponoči kos tudi -10 stopinjam Celzija.

Tanja Budna Puncer iz podjetja Freedom center Celje pojasnjuje, da je kljub mrazu zunaj v šotorski prikolici prijetno toplo. S pomočjo oljnih peči je mogoče šotorski prostor in spalnici v kratkem času varno ogreti na 21 stopinj Celzija, v pomoč pa so tudi grelne blazine za spanje, ki pa so jih morali zaradi prevelike toplote ponoči celo ugasniti.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.