En klic je odpravil dolgo kolono

Foto: Poslal bralec
Foto: Poslal bralec
Po pritožbah naših bralcev o upravljanju prometa ob delu na cesti Mengeš-Trzin, ki je bilo urejeno z zasilnim semaforjem, zaradi česar so nastajali daljši zastoji, smo se obrnili na občino in izvajalca. Danes smo spet preverili stanje.
Oglej si celoten članek

"Na cesti skozi Trzin proti Mengšu že dlje časa potekajo gradbena dela. Težava je, da je pretočnost prometa v prometnih konicah urejena s semaforji, ki imajo v obe smeri enako dolg interval zelene luči, in to ne glede, ali je kolona vozil na eni strani dolga več kilometrov, na drugi pa je praktično ni," nam je vsakodnevno situacijo opisal bralec.

Preverili smo trditve, ki so držale, saj je bil zastoj v eno stran dolg več kilometrov, v drugo stran pa gneče ni bilo, kljub temu pa je imel zasilni semafor enako dolg interval zelene luči v obe smeri.

Pooblaščen predstavnik izvajalca Prenova-Gradbenik, d. o. o. iz Stanežič Damjan Modrijan je prejšnji teden pojasnil, da bodo dela predvidoma zaključenega do 12. maja in da bodo od konca preteklega tedna naprej zaporo prometa med 7. uro in 9. uro na omenjenem cestnem odseku urejali delavci ročno.

Preverili smo, ali se obljube držijo, in se jo. Če smo še v četrtek, 9. aprila, stali skoraj pol ure v več kilometrov dolgi koloni, je bila danes, ob ročnem usmerjanju prometa delavcev, promet vozil skoraj povsem tekoč.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:33 15. April 2015.

    no danes je bilo spet isto :) se pravi semaforji in kilometerski zastoji

  • pa sej je prov da imamo vsaj eno delo za ljudi..mislm že tko so preveč del prevzel razni stroji in …

  • 11:07 14. April 2015.

    To povsem drži, ampak pri nas še niso tako daleč, takšni semaforji stanejo, pri nas pa imajo še tiste predpotopne, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.