En teden brez lambota? "Neprecenljivo!"

Foto: Policija Vancouver
Foto: Policija Vancouver
Kanadska policija se je prek Twitterja pošteno ponorčevala iz voznika lamborghinija huracana.
Oglej si celoten članek

V Vancouvru so te dni ustavili 30-letnega voznika lamborghinija huracana, ki je v coni 50 km/h vozil kar 102 km/h. Policisti so vozniku naložili kazen treh kazenskih točk in preračunano 270 evrov. Hkrati so izrekli še ukrep, s katerim so avtomobil zasegli za en teden.

Ob tem so celotni dogodek fantastično obelodanili na Twitterju s fotografijo in analogijo na znano reklamo, ki odraža bogataški slog življenja: "Lamborghini: 275.000 dolarjev. Kazen za prehitro vožnjo: 368 dolarjev. Opazovati, kako vam za en teden zaplenijo vozilo: neprecenljivo!"

Avto sicer ni bil last 30-letnega voznika, temveč ga je zgolj peljal na testni krog.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 12:03 9. December 2014.

    Resnica pri nas je sledeča : od namerjene hitrosti ti odštejejo pogrešek merilne naprave (laserja, itd) ki je pri hitrostih …

  • 15:53 8. December 2014.

    V kanadi so v zadnjih 20 letih tut 2 krat spremenili davčno zakonodajo in sicer mal pošminkal... Pri nas pa …

  • 12:20 8. December 2014.

    Torej, če pri nas pelješ 102 km/h v naselju, kjer je omejitev 50 km/h, dobiš kazen 1200 € in odvzem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.