Ferrarija je reševala lada niva

Si predstavljate, kako se je moral počutiti lastnik več sto tisoč evrov vrednega ferrarija, ko je obstal na zimski cesti in ga je iz zagate rešila cenena lada niva?
Oglej si celoten članek

Italijanski superšportnik 458 pač ni narejen za vožnjo po ledu in snegu. Njegov voznik tega ni upošteval, tako da mu je po poročanju prič zamrznila ročna zavora, obenem pa so mu zablokirala zadnja kolesa.

Namesto vlečne službe je prihitela na pomoč legendarna lada niva, po mnenju številnih najboljši terenec, še posebno če vzamemo v zakup njeno ceno.

Reševanje rumenega ferrarija z vrvjo in nivo vseeno postavlja vprašanje, kako da je lastnik privolil, da se njegov lepotec vleče po tleh z blokiranimi kolesi in zakaj vendarle ni raje naštel nekaj drobiža za pravo vlečno službo, ki ne bi škodovala občutljivi italijanski mehaniki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:07 1. April 2013.

    Saj je vseeno, kaj govorijo o Nivi, vem, da je v ekstremnih razmerah neverjetna in da ji pride do živega …

  • 14:17 1. April 2013.

    Bedak od Ferarija je zategnil ročno zavoro , ki je nato zmrznila. Ne gre pa za okvaro Ferarija ampak okvaro …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.