Ferrariji in Lambroghiniji "za drobiž"

Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa
Brazilska policija je aretirala očeta in sina, ki sta prodajala ponaredke športnih ferrarijev in lamborghinijev "za drobiž"
Oglej si celoten članek

Ponarejene avtomobile, ki sicer stanejo več kot 200 tisočakov, zanje pa sta želela iztržiti okoli 40 tisoč evrov, sta oče in sin prodajala preko družabnih spletnih omrežjih.

motorna olja Kako prepoznati ponaredek motornega olja?

Policija na jugu Brazilije, mestu Santa Catarina, jima je stopila na prste. Fotografije delavnice oziroma tovarne, kjer so nastajali ponaredki, so takoj obkrožile svet.

Foto: Epa

Bodite pazljivi Kako prepoznati ponarejeni avtomobilski del?

V delavnici so našli osem replik vozil znamk Ferrari in Lamborghini. Oče in sin, ki sta bila aretirana, veljata za največja razpečevalca replik luksuznih avtomobilov v Braziliji. Policisti so preiskavo začeli, potem ko so z njimi v stik stopili predstavniki Ferrarija in Lamborghinija. Policisti bodo raziskali tudi, kdo so kupci ponarejenih avtomobilov.

Posledice so hude Veste, kaj vam je mehanik vgradil v avtomobil?
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.