Festival hitrosti izgubil bitko z vremenom. Za zdaj.

Foto: Organizator
Foto: Organizator
Festival hitrosti 2013, ki bi se moral odvijati v nedeljo, so morali organizatorji odpovedati oziroma prestaviti na ugodnejši datum.
Oglej si celoten članek

Kot je sporočil organizator priljubljenega dogodka, na katerem se je vsem ljubiteljem avtomobilov in bencinskih hlapov nasploh v ljubljanskem BTC obetala nora zabava, so se zaradi napovedi zelo slabega vremena odločili festival odpovedati.

Kot obljubljajo, pa bodo v najkrajšem možnem času poskušali najti nadomestni termin, tako da bi se Festival hitrosti zgodil čim prej, morda še v juniju.

Za informacije spremljajte organizatorjevo spletno stran.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.