Fiat doblo cargo je dostavno, mercedes-benz actros pa tovorno vozilo leta 2016

Foto: Organizator Zmagovalci izbora Foto: Organizator Tovorno vozilo leta Foto: Žurnal24 Tovorno vozilo leta Foto: Žurnal24 Tovorno vozilo leta Foto: Žurnal24 Tovorno vozilo leta
Prejšnji petek zvečer so na razstavi Kamion & Bus Expo v ljubljanskem BTC podelili nagradi zmagovalcema v kategoriji dostavno in tovorno vozilo leta.
Oglej si celoten članek

V izboru, ki ga skupaj organizirata Časnik Finance in revija Kamion & Bus, so podrobno ocenili kandidate v dostavni in tovorni kategoriji, na posebnem dogodku pa so jih ocenjevali tudi njihovi vsakodnevni uporabniki – člani žirije uporabnikov.

 Po seštevku ocen obeh žirij so razglasili zmagovalca:

dostavno vozilo leta 2016 je fiat doblo cargo,

tovorno vozilo leta 2016 pa mercedes-benz actros.

Točkovanje:

Dostavna vozila

Strokovna žirija

Uporabniki

Skupaj

Fiat doblo cargo

10

4

14

Volkswagen caddy furgon

8

5

13

Citroën berlingo/peugeot partner furgon

6

3

9

 

 

 

 

Tovorna vozila

Strokovna žirija

Uporabniki

Skupaj

Mercedes-benz actros

10

5

15

MAN TGX D38 traxon

8

4

12

Iveco eurocargo

6

3

9

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.