Fiat uno kabriolet

Foto: Žurnal24 Koncept fiat uno roadster Foto: Žurnal24 Koncept fiat uno roadster Foto: Žurnal24 Koncept fiat uno roadster Foto: Žurnal24 Koncept fiat uno roadster Foto: Žurnal24 Koncept fiat uno roadster Foto: Žurnal24 Fiat uno sporting Foto: Žurnal24 Fiat uno sporting Foto: Žurnal24 Fiat uno sporting Foto: Žurnal24 Fiat uno sporting Foto: Žurnal24 Fiat uno sporting
Fiat bo na avtomobilskem salonu v brazilskem São Paulu (27. oktober do 7. november) pokazal dve različici nove generacije una, ki bo v Braziliji naprodaj čez pol leta.
Oglej si celoten članek

Prvi je fiat uno cabrio concept, ki je na prvi pogled bolj atraktiven in ima med drugim drugačen aero body kit ter 17-palčna platišča. Lepša in bolj razkošna je notranjost, kjer je novi trikraki volanski obroč, novi so tudi sedeži in športna pedala. Dobil je močnejši 1,4-litrski turbomotor, ki premore 112 kW/152 KM, kar je dovolj za najvišjo hitrost 200 km/h.

Nov je tudi uno sporting, ki bo serijski. Poudarek je bil na atraktivnosti. Tudi sporting ima nov aero body kit, 15-palčna platišča s pnevmatikami 185/60 R15, črne obrobe prednjih svetil, meglenki, ogledala in kljuke v barvi karoserije, črne B-stebričke, na žalost pa motor ostaja isti (1,4-litrski z močjo 62 kW/85 KM).

Zato pa je za 20 milimetrov nižji, pri Fiatu pa obljubljajo boljše vozne sposobnosti. K občutku športnosti pripomore notranjost, kjer je volan oblečen v usnje, opremili pa so ga tudi s potovalnim računalnikom, servo volanom, centralnim zaklepanjem, ABS-sistemom, klimo, torej vsem, kar je na voljo tudi na zahodnih tržiščih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.