Fluence po vzoru na clia

Foto: Renault Renault fluence Foto: Renault Renault fluence Foto: Renault Renault fluence
Pri Renaultu so na avtomobilskem salonu v Carigradu pokazali prenovljeni fluence, ki oblikovno povzema novega clia, vanj pa so vgradili nove tehnologije.
Oglej si celoten članek

Prenovljeni renault fluence prevzema novo oblikovno istovetnost Renaulta. Med drugim ima dnevne luči s svetlobnimi diodami LED, pokončen romb je nameščen na sredino širokega črnega pasu s kromasto obrobo.

Bolj moderen je tudi videz notranjosti, med drugim tudi zaradi digitalnih merilnikov, ki so serijsko vgrajeni v vseh različicah. Prostor za potnike je enako prostoren kot prej, nove prevleke poudarjajo udobje na višji ravni, pri Renaultu pa so mu dodali še povezljive tehnologije, kot je R-Link, kartico za prostoročno odklepanje in zagon motorja, samodejno parkirno zavoro, ...

Poleg dizelske različice dCi 110 EDC (Efficient Dual Clutch) je fluence z napredennim samodejnim menjalnik z dvojno sklopko EDC možno izbrati tudi v kombinaciji z bencinskim motorjem. Ponudba dizelskih motorjev je razširjena in vključuje tudi novi motor dCi 130 s porabo goriva omejeno na 4,6 l/100 km, izpust CO2 pa na 119 g/km. Zaenkrat ne bo na voljo na vseh trgih.

Novinec bo najprej januarja prihodnje leto naprodaj v Turčiji, kasneje istega leta pa bo na voljo še v več kot drugih 55 državah, vključno s Slovenijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.