Focus na sreči na svetovni dan sreče

Foto: mediaspeed Focus na sreči Foto: mediaspeed Focus na sreči Foto: mediaspeed Focus na sreči Foto: mediaspeed Focus na sreči Foto: mediaspeed Focus na sreči Foto: mediaspeed Focus na sreči
Ford je na svetovni dan sreče osrečil 450 gostov, ki so ob zaključku dogodka Focus na sreči, ob promociji novega ford focusa, prišli v Summit center na koncert Perpetuum Jazzilea.
Oglej si celoten članek

Ford je novega focusa oglaševal z zanimivo nagradno igro Focus na sreči, v kateri se je vse vrtelo okoli sreče in pesmi »Ko si srečen zdaj z dlanjo udari v dlan." Veliki zaključek se je zgodil na svetovni dan sreče, 20. 3., s koncertom Perpetuum Jazzile.

Foto: mediaspeed Focus na sreči

Skupaj z nagrajenkami natečaja Focus na sreči so skladbo 'Ker si srečen' zapeli v več različnih glasbenih žanrih in pričarali prav posebno glasbeno vzdušje, ki je osrečilo številne obiskovalce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.