Ford fiesta z velikimi usti

Foto: Ford Ford fiesta Foto: Ford Ford fiesta Foto: Ford Ford fiesta Foto: Ford Ford fiesta Foto: Ford Ford fiesta
Fiesta je na trgu že štiri leta, v tem času pa so ji tekmeci postavili ob bok kar nekaj svojih novih generacij (polo, P208, clio). Čas je torej za blagi facelift.
Oglej si celoten članek

Kaj vse je novega pri prenovljeni fiesti, bo sicer do potankosti znanega šele v Parizu. Je pa po fotografijah opazen precej dodelan prednji del z bolj zašiljenimi svetili, pokrovom motorja in predvsem velikimi usti, ki spominjajo na verzijo ST.

Manjše spremembe so opazne tudi na fotografiji notranjosti, medtem ko bo motorno ponudbo dopolnil že proslavljeni 1.0-litrski ecoboost bencinar v različici s 59 kW (80 KM). Njegove emisije naj bi bile pod 100 grami CO2 na kilometer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.