Ford predstavil nove model z opremo ST-line

Foto: Ford Ford focus ST-line Foto: Ford Ford focus ST-line Foto: Ford Ford focus ST-line Foto: Ford Ford focus ST-line
Tisti, ki nima dovolj denarja za športnega focusa ST ali katerega drugea modela iz Forodovega nabora modelov s podpisom športnega oddelka Ford Performance, si bo lahko omislil dizajnersko popoprane različice, ki jih poganjajo nekateri bencinski motorji EcoBoost in dizelski motorji TDCi. Gre za novo paleto modelov ST-line, prvi je že naporodaj, to je focus ST-line.
Oglej si celoten članek

Nova generacija focusa ST-line prinaša oblikovne posebnosti povzete po Fordovem športnem modelu focus ST, namenjen pa je kupcem, ki cenijo športne poteze Fordovih modelov ST, ne zahtevajo pa popolne zmogljivosti ST, povezane s posebej optimiziranimi motorji in podvozji s športnimi tehnologijami.

To pomeni, da je možno kombinrati bencinski trivaljni turbo motor 1.0 EcoBoost s športnim vzmetenjem in oblikovanjem karoserije, športnimi sedeži in volanom ter platišči iz lahke zlitine.

Bogat nabor športnih dodatkov in opreme

Med poudarki oblikovanja modelov Ford ST-Line so satovje na trapezoidni sprednji maski, temne obrobe meglenk in vstavek v odbijaču, zadnji difuzor, črna obroba pod okni, nizko pomaknjene stranske obrobe in oznaki ST-Line na sprednjih blatnikih, 17-palčna platišča iz lahke zlitine v kovinsko sivi barvi "rock", športni sedeži z rdečimi šivi in perforirano usnjeno oblazinjenje volana v slogu modelov ST s sivimi šivi, glava prestavne ročice v slogu ST, temna tkana stropna obloga in obloge pragov ST-Line.

Focusa ST-Line lahko poganjajo bencinski motorji z močjo od 92 kilovatov moči (125 KM) do 134 kW moči (182 KM), za prenos moči pa skrbijo šeststopenjski ročni ali samodejni menjalniki in šeststopenjski samodejni menjalniki PowerShift, tudi z obvolanskima prestavnima ročicama.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.