Franca bo Rollinge videl s fiatom ali brez

Foto: Slavko Franca
Foto: Slavko Franca
Slavko Franca ni uspel prodati svojega fiata, zato se mu želja po obisku turneje Rolling Stonesov očitno ne bo izpolnila. A vseeno namerava spakirati kovček.
Oglej si celoten članek

Slavko Franca iz Lucije, doma in širom prek meja znan kot strasten ljubitelj Rolling Stonesov, zbiratelj in še marsikaj drugega v eni osebi, je imel željo, da bi se udeležil vseh 15 koncertov, ki jih bodo Stonesi od maja do julija odigrali v ZDA.

Foto: Osebni arhiv Stvaritelj prvega muzeja Stonesov v Sloveniji Slavko Franca in Mickov brat Chris Kot je pred tedni pojasnil za zurnal24.si, je v ta namen skušal prodati enega od svojih treh starodobnikov. Gre za fiata 1100 iz leta 1949, ki ga je Franca nabavil pred okoli 30 leti in ga nato v svoji režiji popolnoma obnovil, tako da je danes v vrhunski formi.

O nenavadnem oglasu so poročali tudi številni tuji mediji, vseeno pa Franca ni uspel oddati belega lepotca. "Ni mi uspelo najti kupca," je povedal za zurnal24.si. Vseeno pa ostaja v veljavi načrt številka 2, po katerem bo upokojeni ladijski strojnik vseeno kupil letalsko karto in poletel v ZDA. "Vsaj za en koncert sem stoodstoten, da se ga ga bom udeležil, kaj bo z ostalimi, pa še ne vem. Najpomembnejše mi je, da grem tja čez, pa če pride kupec za avto ali ne," je sklenil.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.