Francoski prestiž zdaj tudi v Mariboru

Foto: MatijaJanežič
Foto: MatijaJanežič
Znamka DS je odprla nov salon, zdaj bodo njeni premijski avti in storitve na razpolago tudi v Mariboru.
Oglej si celoten članek

Znamka vozil DS je odprla nov salon vozil DS tudi v Mariboru. To predstavlja pomemben mejnik za blagovno znamko DS na slovenskem trgu. Razširitev prisotnosti bo omogočila strankam tudi iz Štajerske in okoliških regij dostop do ponudbe vozil DS ter servisiranja.

Nov salon bo omogočal kupcem, da si ogledajo in preizkusijo svoje vozilo, ga prilagodijo svojim potrebam in vstopijo v svet francoske elegance in tehnologije. 

Foto: MatijaJanežič DS 9

Iztok Podobnik, direktor poslovne enote Emil Frey Avtocenter v Mariboru, jeob tem poudaril: "Otvoritev salona vozil DS v Mariboru predstavlja izjemen korak za znamko DS v Sloveniji. V skladu z vizijo blagovne znamke, ki stremi k ustvarjanju izkušnje, ki presega pričakovanja, bo novi salon v Mariboru predstavljal prostor, kjer stranke lahko odkrijejo, prilagodijo in preizkusijo svoje vozilo. Vsak nakup ali servisiranje vozila DS bo tako postalo nepozabno doživetje, ki bo strankam zagotovilo izjemno zadovoljstvo in užitek v lastništvu teh vrhunskih avtomobilov.Ključna prednost za naše stranke pa je, da imajo pri nas na voljo celostno storitev vse od hitrega servisa, kleparsko-ličarskih storitev, vulkanizerstva, tehničnih pregledov in avtopralnice. Tako naši izkušeni tehniški strokovnjaki skrbijo za brezhibno delovanje vozil DS."

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.