Fullback je Fiatov prvi pickup

Foto: Fiat
Foto: Fiat
Fiat bo tudi v Evropi prodajal svojega prvega pravega pick-upa z imenom fullback. Prav imate, res ste ga že videli z drugo značko na nosu.
Oglej si celoten članek

Fiat je povlekel zanj nevsakdanjo potezo, saj bo italijanski proizvajalec trgom širom po svetu kmalu ponudil pravega pick-upa na principu klasične šasije. V bistvu bo originalno italijanskega pri njem bolj malo, saj se tudi z dizajnom očitno navezuje na model mitsubishi L200 triton. 

Fullback bo na voljo z enojno, podaljšano in dvojno kabino, poganjal ga bo Mitsubishijev 2,4-litrski turbodizel v različicah s 110 kW (150 KM) in 132 kW (180 KM). Cenovno najbolj občutljivi bodo lahko posegli po različici s pogonom zgolj na zadnji par koles, na seznamu opreme je tudi petstopenjska avtomatika z gumbom za športni režim. Resno.

Foto: Fiat Fiat fullback Po svetu bo prodaja startala prihodnjega maja, le ZDA se bo ognil v širokem loku, saj v tujini izdelane pickupe tam čakajo visoke davščin, poroča Digital Trends.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.