Furs omogoča, da odslej kar prek telefona razkrinkate bleferje

Foto: FURS
Foto: FURS
Novo orodje, ki pri nakupu razkriva ozadje rabljenega avta.
Oglej si celoten članek

Finančna uprava je med funkcionalnosti mobilne aplikacije eDavki dodala še možnost vpogleda v podatke o plačanem davku na motorna vozila za neko konkretno vozilo. 

V aplikaciji je treba v za to namenjeno polje vpisati identifikacijsko oznako VIN vozila, program pa vrne informacije, ki jih ima o njen zabeležena država s Finančno upravo na čelu. 

Tako je mogoče poleg natančnega modela izvedeti, kdaj je kot pripeljano iz drugih držav EU avto prvič prišel v Slovenijo in od kje, koliko je imel takrat prevoženih kilometrov in ali je bilo vozilo poškodavano. Prav tako pa je viden podatek, na kakšno ceno je bil obračunan davek DMV in kakšen je njegov znesek. 

Foto: FURS Furs

Gre za podobno funkcionalnost, kot jo ima že spletna aplikacija, le da je Furs zdaj še precej olajšal iskanje informacij o nekem avtu.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.