Giulietta je prenovljena, vsaj tako trdijo

Foto: Alfa Romeo Alfa romeo giulietta Foto: Alfa Romeo Alfa romeo giulietta Foto: Alfa Romeo Alfa romeo giulietta Foto: Alfa Romeo Alfa romeo giulietta Foto: Alfa Romeo Alfa romeo giulietta Foto: Alfa Romeo Alfa romeo giulietta
Že priletna alfa romeo giulietta je doživela še eno prenovo, ki pa jo bodo prepoznali le zagreti alfisti. Dovolj za konkurenco, ki je v zadnjem letu bljuvala nove in nove modele (megane, astra ...), še letos pa prihaja prenovljeni kralj razreda golf.
Oglej si celoten članek

Italijani sicer za Ženevo glavnino žarometov usmerjajo v civilne izvedenke večje sestre giulie, a tudi na giulietto bo posvetil kakšen žaromet. 

Predstavnico "golfovega" razreda so znova malce posodobili in jo skušali umeriti z zahtevami in pričakovanji sodobnih časov. Na zunaj se niso kaj dosti poglabljali, saj so novosti omejene na rahlo drugačne žaromete in zadnje luči ter nekaj detajlov, ki naj bi poudarjale športnejše gene avtomobila. Tudi platišča so nova.

V notranjosti so na voljo nove variacije oblazinjenja, posodobljen je infotainment z Uconnect sistemom. O kakšnih novih asistenčnih sistemih kot tudi drugih novih detajlih pri Alfi niso povedali še ničesar.

Carscoop poroča, da giulia odslej ne bo več na voljo v najšportnejši različici QV (quadrifoglio verde) oziroma je ta različica preimenovana v veloce. Še naprej pa jo poganja 1,75-litrski turbo bencinar s 176 kW (240 KM) moči. Tudi ostala motorna paleta je nespremenjena, a posodobljena v prid učinkovitosti. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:42 26. Februar 2016.

    Alfe so lepe in če kupiš novo, jo servisiraš ipd. so odlične!

  • 11:06 26. Februar 2016.

    Kakšen golf, lepo vas prosim. Kako lahko golfa primerjate s tankočutno in prefinjeno giulietto. Ravno to je odraz dobrega design-a. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.