Gledalci Loeba skorajda pahnili v katastrofo

Sébastienu Loebu je med nedeljsko vožnjo na Pikes Peaku do katastrofe manjkalo le nekaj delcev sekunde. Skorajda bi jo zagrešili neprevidni gledalci.
Oglej si celoten članek

Na spletu se je pojavil posnetek izjemne vožnje Sébastiena Loeba skozi enega od 156 ovinkov na sloviti progi proti 4.301 meter visokemu vrhu v ameriški zvezni državi Kolorado, ki ga je osvojil s povprečno hitrostjo 145 km/h. 

Tik preden je izza ovinka prihrumel njegov peugeot 208 T16, se je nekaj izredno nespametnih gledalcev odločilo, da bo steklo na nasprotno stran ceste. 

Da ne gre za pretiravanje in bi se rekordni dan lahko spremenil v tragedijo, če bi bil Loeb le za hipec hitrejši, si oglejte sami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:21 6. Julij 2013.

    Idioti !

  • 13:00 5. Julij 2013.

    Teh gledalcev verjetno še opazil ni, kaka katastrofa neki.

  • 08:16 5. Julij 2013.

    Te Slovenčke pa res najdeš po vsem svetu.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.