Golf praznuje 40 let

Foto: Volkswagen
Foto: Volkswagen
Te dni je pri Volkswagnu še posebej veselo, saj njihov paradni konj golf praznuje okroglih 40 let, odkar je prvič zapeljal s proizvodnih trakov.
Oglej si celoten članek

Okroglo obletnico golfa tako močno zaznamuje sejem Techno Classica v Essnu, ki je namenjen starodobnim vozilom in bo odprl vrata v sredo. Med drugim bo predstavljen eden od najstarejših še obstoječih predstavni­kov prve serije.

Razstavni primerek za sejem Techno Classica je dal na voljo Volks­wagnov avtomobilski muzej. Iz istega muzeja prihaja tudi razrezan, s številnimi dodatki opremljen golf I, ki na razstavnem pros­toru Volkswagnovih nadomestnih delov za starodobnike opozarja na najstarejšo zbirko vozil v Wolfsburgu: Volkswagnov muzej na ulici Dieselstraße v Wolfsburgu, vzhodno od Autostadta, prikazuje celotno zgodovino Volkswagnovih produktov.

Točno na jubilej prvega serijskega Golfa, ki je pred natančno 40 leti zapeljal s tekočega traku ob Mittellandkanalu, bo Volkswagen Classic to posebno obletnico z vsemi obiskovalci v ustreznem slogu zaznamoval na razstavnem prostoru.

Malce v ozadju golfovega jubileja bodo na sejmu razstavili tudi sedem zmogljivih hroščev, med njimi so tudi različica salzburg, posebna različica novega beetla RSi in volkswagen e-bugster.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.