Golfi, gremo na vpoklic!

Foto: Volkswagen
Foto: Volkswagen
Na vpoklic bo v kratkem pozvanih še milijon vozil koncerna Volkswagen. Tokrat so na vrsti golfi.
Oglej si celoten članek

Kot je povedal direktor Volkswagna Mathias Müller, je nemški urad KBA potrdil še en sveženj predlaganih sprememb, s katerimi bodo v red spravili emisije po izbruhu afere Dieselgate. 

Doslej so nemški homologatorji že dovolili uporabo predlaganih tehničnih rešitev za skupno 3,7 milijona vozil znamk VW, Škoda, Audi in Seat, od skupno 8,5 milijona, kolikor jih je v Evropi prizadela napaka na dizelskem motorju generacije EA 189. Med doslej vpoklicanimi modeli so VW passat, tiguan in caddy, audi A3, A4 in Q5, škoda superb in seat exeo. 

Veliko večino najnovejšega vpoklica sestavljajo VW golfi. Vpoklic, ki ga odobri nemški urad KBA, velja avtomatično za vse članice EU, torej tudi Slovenijo. Lastniki bodo o vpoklicu obveščeni osebno, servisni poseg traja manj kot eno uro. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.