Gymkhana 9: Ken Block focusa RS priganjal do meje zmožnega

Foto: Žurnal24 Gymkhana 9 Foto: Žurnal24 Gymkhana 9 Foto: Žurnal24 Gymkhana 9 Foto: Žurnal24 Gymkhana 9 Foto: Žurnal24 Gymkhana 9 Foto: Žurnal24 Gymkhana 9
Ken Block se je vrnil z Gymkhano 9, ki nosi naslov “Raw Industrial Playground”! Driftar ostaja zaprisežen Fordu, saj se je tokrat v osemminutnem videu poigral z ford focusom RS RX poigral na poligonu zapuščene tovarne.
Oglej si celoten članek


Ken Block je torej nazaj in vrnil se je k svojim koreninam - tistemu, kar zna najbolje - uničevanju in zažiganju gum. Tudi deveti video iz serije Gymkhana je spektakularen in poln akcije, ki je že na meji mogočega. Njegove vragolije v zapuščeni industrijski coni v ameriškem Buffalu s posebej zanj prirejenim ford focusom RS RX z 600 konjskimi močni in skoraj 900 Nm navora si lahko pogledate v videu. Uživajte!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.