Hibridna serija 5

Foto: Žurnal24 Tehnologija BMW ActiveHybrid ponuja inteligentno interakcijo motorja z notranjim Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
BMW bo v Ženevi na konceptnem avtomobilu narejenem na platformi novega BMW serije 5 limuzina premierno predstavlil naslednjo generacijo tehnologije BMW ActiveHybrid.
Oglej si celoten članek

Nov konceptni avtomobil nudi interpretacijo novega BMW serije 5 limuzina, obenem pa predstavlja stalni razvojni proces BMW ActiveHybrid X6 in BMW ActiveHybrid 7 z njuno tehnologijo prenosnika moči, ki sta že del proizvodnega programa. Pogonski sistem, integriran v konceptu BMW serije 5 ActiveHybrid, vključuje vrstni bencinski šestvaljnik s tehnologijo TwinPower Turbo, osemstopenjski avtomatski menjalnik in elektromotor. Vgradnja tehnologije BMW ActiveHybrid v limuzino še dodatno zmanjšuje porabo goriva in emisije za več kot 10 odstotkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.