Hitrostno asfaltiranje cest v Avstraliji

Foto: Youtube
Foto: Youtube
V Shire of Moora, v Zahodni Avstraliji, so se odločili popraviti kakovost cest s hitrejšim in bolj učinkovitim načinom asfaltiranja.
Oglej si celoten članek

Avstralija je znana po prostranih področjih in dolgih razdaljah med mesti, ki vodijo tudi globoko v notranjost celine. Tudi te ceste so asfaltirane. Na njih se vsakodnevno odvija promet, po cestah pa potujejo tudi slavni konvoji tovornjakov, ki prevažajo velike količine materiala in raznoraznih potrebščin iz enega konca države na drugega.

Zahvaljujoč podlagi, ki ne zahteva posebne priprave, so vestni delavci iz Shire of Moora, v Zahodni Avstraliji, pokazali, kako je možno samo v dveh dneh zgraditi in asfaltirati pet kilometrov ceste.

Poglejte si video.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 14:09 24. Januar 2017.

    Velika večina takšnih cest je v Avstraliji neasfaltiranih.

  • 20:40 22. Januar 2017.

    je kdo vidu v živo kako v arusiji in ostalih državah delajo to ? prvo gre buldožer da pobere travo …

  • 20:04 22. Januar 2017.

    Dejte no flancat motovilec ! Če ne razumete razdalj v AUS , se ne vpletajte z blesavimni članki in naslovi. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.