Honda CR-V pri nas septembra

Foto: Honda Honda CR-V koncept Foto: Honda Honda CR-V koncept Foto: Honda Honda CR-V koncept Foto: Honda Honda CR-V koncept Foto: Honda Honda CR-V koncept Foto: Honda Honda CR-V koncept Foto: Honda Honda CR-V koncept
Hondin adut na avtosalonu v Ženevi bo SUV CR-V, ki bo v konceptni obliki za evropski trg, ki bo prvič na ogled 6. marca.
Oglej si celoten članek

Evropski prototip izpostavlja zunanjo oblikovno usmeritev popolnoma nove, četrte generacije honde CR-V, pri nas pa naj bi bil v serijski različici na prodaj jeseni 2012.

V primerjavi s prejšnjo generacijo ima novi model bolj agresivno držo z globlje postavljenimi karoserijskimi linijami in izrazitejšo sprednjo masko. Spodnji del sprednjega odbijača se elegantno prepogne navzgor, s čimer poudarja vtis športnega terenca. Zgornji del se gladko vključuje v masko in tako izboljšuje aerodinamične lastnosti. Fotografije koncepta, ki naj se ne bi bistveno razlikoval od serijske različice, si lahko pogledate v fotogaleriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.