Honda z novim križancem!

Foto: Honda
Foto: Honda
Honda je objavila ime svojega novega križanca segmenta C, k se bo uvrščal med hondi HR-V in CR-V. Imenoval se bo honda ZR-V.
Oglej si celoten članek

Razen imena, torej honda ZR-V, pri Hondi niso povedali še nič konkretnega, z izjemo pogonskega sklopa.

Novi civic! Honda izpolnila obljubo, to je nov japonski favorit

Novi SUV, ki ga lahko na evropskih trgih pričakujemo prihodnje leto,  bo namreč poganjal preskušeni samopolnilni hibridni pogonski sklop e:HEV, k ga poznamo že iz vrste Hondinih modelov in se je v njih že dodobra dokazal. Gre torej za pogonski sklop, ki pri pogonu koles daje prednost elektromotorju, bencinski motor pa bolj ali manj skrbi za proizvodnjo elektrike in se v pogon vključi le ob povečanih zahtevah po moči ali pri visokih hitrostih.

Legenda Avtomobilski svet žaluje

Foto: Honda honda ZR-V

Pri Hodni dodajajo, da z objavo imena novega križanca začenja tudi novo stopnjo njene evropske elektrifikacijske strategije, v okviru katere bo hondi ZR-V sledilo še več elektrificiranih križancev, s čimer se bodo še bolj utrdili v tem rastočem avtomobilskem segmentu.

Pri nas Hondin priljubljeni SUV v novi preobleki

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.