Hondin motor, ki vedno stoji pokonci

Foto: Honda
Foto: Honda
Ste že slišali za motor, ki nikoli ne pade, sposoben pa vam je celo slediti kot kakšen kužek? Honda ga že ima.
Oglej si celoten članek

Hondin izum je bil ob poplavi vseh novosti na nedavnem sejmu elektronike v Las Vegasu CES kar nekoliko zasenčen, zato je prav, da spomnimo nanj. 

Tehnologija se imenuje Riding Assistant, motor pa je ob njeni pomoči vedno v ravnotežju, če se premika s hitrostjo do 5 km/h. To pomeni precej olajšanja za voznike pri počasni vožnji v prometu ali denimo pred semaforji. A Honda zmore še več, saj deluje tudi, če voznika ni na motorju, kar naj bi preprečilo padce motorja na bok. Dvokolesnik je sposoben tudi slediti svojemu lastniku.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.