Hrvaški bogataši pokupili 2.575 luksuznih vozil

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Hrvati so v letud 2011 kupili skoraj 30.000 vozil manj kot Slovenci, a hrvaško javnost razburja raziskava, ki je pokazala, da so kljub bedi in nezaposelnosti, ki je zajela naše južne sosede, bogataši pokupili 2.575 luksuznih vozil.
Oglej si celoten članek

Večernji list piše, da je bilo lani na Hrvaškem kljub bedi v državi kupljenih 2.575 luksuznih vozil, kar je 6,75 odstotka vseh prodanih vozil na hrvaškem. To pomeni, da je bilo vsako petnajsto vozilo prodano na Hrvaškem luksuzno vozilo.

Prodaja luksuznih vozil, Hrvati so med slednje uvrstili znamke Rolls-Royce, Ferrari, Audi, BMW, Mercedes-Benz, Porsche, Volvo, Volva, Lexus, Jagua in Land Roverja, se na hrvaškem povečuje. Med drugim so za razliko od leta 2010, lani prodali en primerek rolls-royca, dva ferrarija in enega Bentleyja, najbolj pa gredo v promet porscheji, mercedes-benzi, audiji in BMW-ji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:57 21. Januar 2012.

    kako je lepo če si politik...tudi v hr!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.