Hrvati še s kabrioletom

Foto: Žurnal24 Topless Xd concept. (Foto: Dok-ing)
Podjetji DOK-ING AUTOMOTIV in Lenovo sta v Zagrebu predstavili konceptni električni avtomobil električni avtomobil topless XD Concept.
Oglej si celoten članek

XD Concept je bil prvič predstavljen na letošnjem avtomobilskem salonu v Ženevi, novo partnerstvo med podjetji DOK-ING AUTOMOTIVA in Lenovo pa naj bi vodilo k proizvodnji prvega hrvaškega električnega avtomobila z ničelno emisijo ogljikovega dioksida in biorazgradljivosti.

INTERVJU Z OBLIKOVALCEM PRI PODJETJU DOK-ING IGORJEM JURIČEM SI PREBERITE TUKAJ

Predstavljen brezstrešni avtomobil je urbano vozilo, ki s svojim videzom, voznimi sposobnostmi, vgrajeno opremo in avtonomijo 250 kilometrov predstavlja idealno rešitev za vsakogar, ki želi hitro in učinkovito priti do cilja in ob tem spoštuje ekološke standarde.

"Topless XD Concept je zadnje vozilo predstavljeno kot koncept, saj bo naslednji avtomobil homologirano vozilo, ki naj bi ga bilo moč naročiti od 21. junija leta 2012, je najavil direktor podjetja DOK-ING AUTOMOTIV Tomislav Boško.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.