Hyundai HB20X

Foto: Hyundai Hyundai HB20X Foto: Hyundai Hyundai HB20X Foto: Hyundai Hyundai HB20X Foto: Hyundai Hyundai HB20X Foto: Hyundai Hyundai HB20X
Hyundai Motor Brasil (HMB) je na avtosalonu v Sao Paolu poleg standardne različice modela HB20, predstavil tudi njegovo X različico.
Oglej si celoten članek

Na bolj atraktivni različici hyundaija HB20X so nekoliko drugačni odbijači, dodali so zaščitne elemente, strešne nosilce, srebrna vzvratna ogledala, novi so okvirji za luči za meglo.

Crossover, ki ga bodo v Brazliiji začeli prodajati v začetku leta 2013 je postavljen na 15-palčna kolesa z aluminijatimi platišči. Notranjost krasijo kromirani elementi, športne pedalke, drugačni so sedeži, volan je kombiniran z modrimi šivi.

Za pogon so izbrali hyundaijev gamma 1,6-litrski 16v flex-fuel štirivaljni motor s 95 kilovati moči (128 KM), moč pa se na cesto prenaša s pomočjo ročnega ali samodejnega menjalnika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.