i30 tako športen še ni bil

Foto: Hyundai Trivratni hyundai i30 Foto: Hyundai Trivratni hyundai i30 Foto: Hyundai Trivratni hyundai i30
Družina i30 nove generacije je bogatejša za novega, tretjega člana - trivratni i30. Kupce bo vabil z športnim in bolj dinamičnim videzom. Tako kot so se pri Hyundaiju že večkrat pohvalili, je tudi trivratni i30 oblikovan, zasnovan in izdelan v Evropi za Evropo.
Oglej si celoten članek

Hyundai bo na pariškem avtomobilskem salonu premierno predstavil tretjega člana i30 nove generacije – novega trivratnega i30. Pridružil se bo petvratni in karavanski izvedenki.

Trivratni i30 je bil zasnovan izključno za evropsko tržišče in bo po okrepil prisotnost v C-segmentu, kjer je Hyundai zabeležil največji uspeh v letu 2007. Trivratni model je v primerjavi s petvratno kombilimuzino oblikovan bolj dinamično, hkrati pa ohranja njegove dobre lastnosti.

Neuradno v Slovenijo prihaja okoli novega leta, ali v začetku prihodnjega. Več bo znanega po predstavitvi v Parizu konec septembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.