Imamo še eno prosto mesto

Foto: Žurnal24 V drugi sezoni smo v uredništvo prejeli več kot 40 tisoč prijav za tekmovanje. (
Izžrebali smo štiri tekmovalce, ki bodo v soboto v Celju tekmovali, kdo ima najlažjo nogo. Petega tekmovalca bomo poiskali med prisotnimi na tekmovanju.
Oglej si celoten članek

Žreb je med obilico prijav določil štiri voznike v tekmovanju Žurnal24 in Opel iščeta Varčnega voznika. To so:
  • Gregor Muc
  • Andrej Mele
  • Jernej Žunter
  • Marko Janežič
Petega voznika bomo poiskali med obiskovalci v soboto.
Žurnal24 in Opel Slovenija iščeta varčnega voznika, tretja tekma bo potekala v soboto od 9. ure dalje pred Mercator centrom v Celju poleg dvorane Zlatorog.

Jutranje nakupe lahko dobro unovčite, saj bomo izmed prisotnih na prizorišču izbrali petega voznika, ki bo, če bo zmagal, sodeloval v finalni junijski vožnji za glavno nagrado: opel astro ecoflex.

Da bo tekmovanje bolj zanimivo, se bodo vozniki pomerili z dvema znanima osebnostma. Kdo sta, bomo razkrili v naslednjih dneh. Ob robu glavne tekme bo potekal pester spremljevalni program: inštruktor varčne in varne vožnje Tilen Holynski iz Akademije dobre vožnje vam bo svetoval, kako lahko vozite ceneje in varneje, Javna agencija za varnost v prometu pa vam bo dala možnost, da se iz prve roke poučite o nevarnostih v prometu in kako se jim varno izogniti. Seveda pa boste lahko preizkusili tudi pestro paleto Oplovih vozil.

Cilj tekmovanja je prevoziti vnaprej določeno traso s kar najmanjšo porabo. Če imata dva ali več tekmovalcev na koncu isto porabo, o zmagovalcu odloča čas, ki ga je potreboval za traso.

ŽURNAL24 V SODELOVANJU Z OPLOM

Foto: Žurnal24 logo_Opel_2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GENERALNI SPONZOR AKCIJE

Foto: Žurnal24

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.