Imel bi Rolls-Royca

Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Avto me mora vznemiriti, ne sme biti dolgočasen. Moj sanjski avtomobil pa je rolls-royce phantom coupe ali kabriolet, je v rubriki Avto in jaz razkril Miran Ališič.
Oglej si celoten članek
Za gledanje te vsebine potrebuješ Flash Player.

Televizijski komentator formule 1 Miran Ališič je z letalom že večkrat prepotoval cel svet, z avtomobilom pa se je popeljal do juga Maroka in severa Norveške. Motijo ga zasanjani vozniki, ki se ukvarjajo z vsem drugim kot vožnjo. Zaradi tega je Miran pogosto slabe volje. Spomini na prvi avtomobil segajo v leto 1987. Belo zastavo 128 je odšel iskat v Beograd, pokvarila pa se mu je že v predmestju srbske prestolnice. Več si oglejte v videointervjuju.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.