Italijanskim policistom se smeji

Foto: Lotus Lotus evora S Foto: Volkswagen Volkswagen golf R cabrio Foto: Smart Smart fortwo Foto: Opel Opel astra sports tourer Foto: Fiat Fiat 500 guacamole Foto: Eibach Volkswagen golf GTI Foto: BMW BMW X5 Foto: Akrapović Audi Akrapović Foto: Nissan Nissan leaf Foto: Opel Opel astra ecoflex
Akrapović nadaljuje z opremljanjem novih strupenih avtomobilov. Kateri je to, preverite v fotogaleriji, kjer razkrivamo nekatere najbolj vroče govorice iz sveta avtomobilizma v tem tednu – med drugim tudi zakaj se italijanskim policistom smeji.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:47 24. Julij 2011.

    Škoda Octavia 1,6....zakon

  • 13:16 23. Julij 2011.

    hud kaj majo pa naši policist?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.