Iz avta gasilci reševali 250-kilogramskega moškega

Foto: Policija Porenje-Pfalška
Foto: Policija Porenje-Pfalška
Zelo so se morali potruditi reševalci, da so iz avtomobila rešili 250-kilogramskega moškega, ker se je v vozilu zataknil med spanjem.
Oglej si celoten članek

Pred dnevi se je v nemškem mestu Kaiserlautern nedaleč stran od meje z Luksemburgom odvijalo nenavadno reševanje. 60-letni moški se je kot sopotnik peljal v kombiniranem vozilu citroën berlingo. Med spanjem pa je zdrsnil naprej in se z nogami tako zagozdil med sedež in armaturo, da ni mogel zlesti iz avta.

Na pomoč so poklicali gasilce, ki pa zajetnemu možakarju prav tako niso mogli pomagati s konvencionalnimi metodami. Zaradi vročine, ki je vse bolj načenjala zdravje moškega, so zato morali gasilci iti v akcijo kot ob kakšni hudi nesreči - z rezanjem avtomobila. Berlingu so tako odstranili streho in nato dvignili zajetnega potnika iz vozila ter ga odpeljali v bolnišnico. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.