Izbiramo Mehanika leta 2014

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Žurnal24 v sodelovnju s specializirano revijo Mehanik in Voznik letos prvič izbira Mehanika leta. Pri izboru finalistov boste imeli glavno vlogo bralci.
Oglej si celoten članek

Brez dobrega mehanika preprosto ne gre, to vedo tako uporabniki osebnih kot tudi gospodarskih vozil.

Čeprav lahko za vzdrževanje dobre kondicije prevoznega sredstva marsikaj naredijo uporabniki sami, je slej kot prej potreba tudi pomoč strokovnjaka. Pa naj gre pri tem za redne vzdrževalne posege ali pa izredna popravila, pri katerih je učinkovitost posega še posebej pomembna, saj je treba napako najti in jo čim hitreje tudi odpraviti. Dobri mehaniki so tako vedno zaželeni in glas o njih se mora širiti. Zato letos prvič organiziramo izbor Mehanika leta v okviru katerega bomo poiskali najboljše mehanike.

10 finalistov bodo izbrali bralci

V prvem krogu izbora vabimo k sodelovanju tudi bralce, ki si lahko na spletni strani www.zurnal24.si in www.revijamehanik.si ogledajo seznam letošnjih kandidatov in jim z glasovi pomagajo na poti v finale. Vanj se bo uvrstilo deset mehanikov z največ prejetimi glasovi, ki se bodo pomerili v malce bolj strokovno obarvanem finalu sredi meseca novembra.

V času izbora bomo prestavili tudi vrsto zanimivih strokovnih vsebin - tako za uporabnike vozil, kot mehanike - v zvezi z vzdrževanjem in servisiranjem osebnih in gospodarskih vozil.

Bralce pa vabimo k glasovanju, saj boste s svojimi glasovi prenesli glas o dobrih mehanikih tudi k drugim, obenem pa sodelovali v žrebanju za nagrade.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.