Izumili prenosno garažo

Foto: Lanmodo
Foto: Lanmodo
Zagonsko podjetje Lanmodo je predstavilo zanimivo zamisel "prenosne garaže", ki jo lahko pospravimo kar v prtljažnik svojega avtomobila.
Oglej si celoten članek

Lanmdo je posebna vrsta šotora, ki je oblikovan tako, da zaščiti avtomobil pred različnimi vremenskimi vplivi. Celotna inštalacija traja le pol minute, fiksira pa se s pomočjo vakuumskega sistema na streho vozila. S šotorom lahko upravljamo na daljinsko, odvisno od vremenskih razmer.

Konstrukcija je izdelanega iz čvrstih steklenih vlaken, ki so odporni proti različnim vremenskim vplivom. Vse površine so dobile posebni premaz, s katerim preprečujejo nastajanje prask na avtomobilskem laku. Proizvajalec trdi, da lahko šotor avtomobil zaščiti pred prašnimi delci, iztrebki ptic, dežjem, snegom, točo. V primerih, ko je temperatura zraka visoka pa posebni materiali vplivajo na zmanjšanje toplote in vpliv sončnih žarkov, ki prodirajo do avtomobila.

Akumulator, ki je vgrajen v sistem, služi za upravljanje s šotorom, lahko pa je tudi izvor energije, za osvetljevanje oziroma polnjenje telefona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.