James May z veyronom 417 km/h

Foto: Žurnal24 May je bil že pred nekaj dnevi na naslovnicah, saj je prejel častni doktorat uni

Your browser doesn’t support HTML5 video

"Kapitan Počasni" oz. James May, voditelj priljubljenega Top Geara, je z bugattijem veyronom super sports drvel s 417 km/h. Pri tem se je tudi izdatno zabaval.
Oglej si celoten članek

"Captain Slow", ki med trojico voditeljev ene najbolj znanih avtomobilističnih oddaj na svetu velja za najbolj preudarnega in najpočasnejšega, je preizkusil najhitrejši serijski avtomobil na svetu. Sam avtomobil sicer zmore iti še 14 km/h hitreje torej 431 km/h, vseeno pa je bila dosežena hitrost za Mayja veliko doživetje.

Vsem, ki mu zavidate, priporočamo ogled videa, kako zgleda vožnja pri takšnih hitrostih. May je sicer že s "civilno" različico veyrona pred leti presegel magično znamko 400 km/h.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.