Je BMW serije 5 tako dober kot škoda superb? Preizkusite ga!

Foto: Pilsen Auto
Foto: Pilsen Auto
Prodajalec vozil znamke Škoda na Irskem je kupcem ponudil vzporedni test med Škodinim modelom superb in BMW serije 5. Prepričan je, da se lahko zadnji češki avtomobil kosa s precej dražjim nemškim rivalom.
Oglej si celoten članek

Pri irskem prodajalcu škod Pilsen Auto so prepričani, da ima superb vse, kar potrebuje, da se kosa z bavarskim premium modelom BMW serije 5.

Zato so potencialnim kupcem superba na test ponudili "petico" s provokativnim napisom na boku vozila ("je tako dober kot škoda superb? preizkusite ga in izvedeli boste") in voznike prosili, da ga primerjajo z največjim češkim modelom, ki si platformo ter tehnologije deli s koncernskim sorodnikom volkswagen passatom.

Prodajalec je  s tem pokazal samozavest in prepričanje v kakovost ter tehniko superba, ki na Irskem stane vsaj 26.995 evrov, BMW serije 5 pa 45.200 evrov. Razlika v ceni med modeloma je torej 18.205 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • mb
    08:15 12. April 2016.

    BMW = Balkanischer Motorwagen<br />BMW = Bei Mercedes Weggeworfen

  • bmz
    20:54 11. April 2016.

    Od točke A do točke B. Lahko pa ti nudi tudi nekaj več.....:)) Odvisno s čem se žogaš.

  • 12:34 11. April 2016.

    Zakaj pa ne? kaj pa je BMW? Precenjena značka in nič drugega.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.