Jelen priletel skozi vetrobransko steklo

Foto: Nemška policija
Foto: Nemška policija
V Nemčiji se je pred dnevi zgodila nenavadna nesreča. Končalo se je s šokirano gospo in mrtvim sopotnikom.
Oglej si celoten članek

46-letna voznica iz mesta Daun v bližini meje z Luksemburgom se je peljala po lokalni cesti, ko ji je pot prekrižal odrasel jelen. Nesreča je bila neizogibna, pri tem pa je avtomobil s tako silovitostjo treščil v žival, da je ta prebila vetrobransko steklo in mrtva obležala na sopotnikovem sedežu.

Voznica je pri trku izgubila oblast nad vozilom, ki je končalo v jarku. Ko so na kraj prihiteli policisti in reševalci, so bili zelo presenečeni nad prizorom. K sreči jo je ženska razen šoka odnesla kar dobro. "Kot po čudežu je bila voznica le lažje poškodovana," so po poročanju spletnega portala Wochenspiegel povedali na policiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.