Kaj bi vzeli s seboj na preskus avtomobila?

Foto: Newspress
Foto: Newspress
Britanski avtomobilski nakupovalni portal CarGurus je objavil seznam najbolj nenavadnih stvari, ki jih kupci avtomobilov pripeljejo na preskus svojih potencialnih bodočih jeklenih konjičkov.
Oglej si celoten članek

CarGurus je namreč več tisoč trgovcev z rabljenimi avtomobili širom Velike Britanije povprašal, katere so najbolj nenavadne stvari, ki so jih kupci v zadnjem letu imeli s seboj na preskusu avtomobila, in prišel do zelo nenavadnih in včasih celo osupljivih ugotovitev. Trgovci so namreč povedali, da kupci na preskus pogosto pripeljejo ali prinesejo hišne ljubljenčke, med katerimi so ribice, mačke, psi in celo konji ali kače. Nekaj jih je na preskusno vožnjo novega avtomobila v žari prineslo celo pepel svojih najbližjih.

Seznam nenavadnih predmetov je še daljši. Glasbeniki s seboj pogosto prinesejo svoje inštrumente, kot so kontrabas, čelo, bobni in celo harmonika, da seveda preverijo, če jih lahko spravijo v avto, nekateri pa so s seboj prinesli copate, brez katerih naj ne bi mogli voziti avtomobila.

Deset najbolj bizarnih

In katere predmete so trgovci ocenili za najbolj bizarne. Na prvem mestu se je znašlo "srečno jajce", s katerim poskušajo očitno nekateri kupci preprečiti, da bi imeli pri nakupu smolo in domov odpeljali "limonco". Na drugem mestu se je znašel konj, na tretjem pa puška. Kaj bi storil kupec, ki bi doma ugotovil, da v prtljažniku novega avtomobila ne more peljati četrte najbolj bizarne spremljevalke na preskusu avtomobila, polčetrti meter dolge kače?

Harmonika na petem mestu spada v prej omenjeno kategorijo glasbenih inštrumentov, na šesto mesto pa sta se uvrstili kar dve papigi. Na sedmem mestu se je znašel kupec, ki si želi v avtu tudi spalnega udobja, saj je na preskus prinesel kar vzmetnico, šele na osmem mestu pa se je znašla prej omenjena žara s pepelom preminulega sorodnika. Za deveti najbolj bizarni predmet so trgovci označili copate, na desetem mestu pa se je znašel pripomoček obrambno zavestnega kupca, ki je na preskus prinesel kar "pendrek".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.