Kaj se zgodi, če renaultu namestiš značko VW?

Foto: Renault/VW
Foto: Renault/VW
Splošno mnenje je, da je v svetu avtomobilizma veliko kopiranja med znamkami. Skoraj ni novega modela, pri katerem analitiki ne bi našli podobnosti. Bi prepoznali, da gre za Renaulta, če bi nanj namestili značko Volkswagna?
Oglej si celoten članek

Pri specializiranem avtomobilističnem spletnem portalu Carscoop so naredili zanimivo primerjavo. Renaultu talismanu so zamenjali logotip na motorni maski z Volkswagnovim in odstranili led sijalke. Zapisali so, da bi lahko, če bi mu obesli drugo značko, bil tudi Nissan, Chevrolet, ali katerikoli drug model, tudi nova generacija passata.

Bi na prvi pogled prepoznali za katero znamko modela gre? Povejte v anketi.

Foto: Žurnal24 Talisman

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 14:51 3. Avgust 2015.

    Če pa pogledaš pod pločevino, imajo enake akumulatorje, identične materiale za sedeže, stekla, alternatorje, vijake, vbrizgalne šobe pri dizlih, orodja …

  • 10:49 3. Avgust 2015.

    renault, je super, če ga nimaš za vozit, sicer priporočam<br />nakup dveh : enega za vozit, drugega za na serviis, …

  • 07:43 3. Avgust 2015.

    Renault je firma, ki je dala največ inovacij v avtomobilski industriji podatek se lahko preveri od varnosti, enoprostorca v začetku …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.