Kaj se zgodi z avtomobilom pri trku 190 km/h v oviro?

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Poglejte, kaj se zgodi z avtomobilom pri udarcu v oviro s hitrostjo 190 km/h.
Oglej si celoten članek

Britanski novinarji so prvo generacijo ford focusa preizkusili na najbolj uničujočem testu do zdaj. Trk pri hitrosti 190 km/h je trikrat večji od standardnih testiranj pri Euro NCAP (64 km/h) razkriva neverjetne poškodbe vozila in sile pri katerih potniki nimajo niti najmanjših možnosti za preživetje. Prva generacija ford focusa iz leta 1999 je bila ocenjena s štirimi zvezdicami na testih varnosti Euro NCAP. Posnetek ni najnovejši, je pa jasno opozorilo za vse voznike, ki dirkajo po cestah.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 20:06 13. Februar 2016.

    In kdo piše, da moraš mimo hišice peljati 180km/h? Vsepovsod drugod pa lahko brez problema pelješ še z večjo hitrostjo. …

  • 19:12 13. Februar 2016.

    a si malo hecen.na avtocesti ,da ni zida?????<br />kaj pa naše cestniske postaje.Zaleti se v steber s 190 ,ki je …

  • 18:21 13. Februar 2016.

    Nakladač, a maš za burek?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.