Kaj vam ima povedati mrtev motorist?

Transport for London je objavil šokantno reklamo, s katerim želi vzbuditi zavedanje motoristov, kako pomembna je varna vožnja.
Oglej si celoten članek

"Lahko bi bil doma in z otroki gledal televizijo. Lahko bi pil pivo s prijatelji. Namesto tega sem predrl pljučno krilo in izgubil veliko krvi. Pravkar mi bo zastalo srce ..."

Tako se začne reklama, v kateri v glavni vlogi igra motorist, ki se je pri neprevidnem prehitevanju zaletel v avtomobil in umira pred očmi reševalcev. Vseeno pove, še zadnji stavek, ki se konča: "Človek se uči, ko je še živ."

Motoristi, pamet v glavo!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 08:19 21. Januar 2014.

    Kakor zaslišim prdenje , iščem s pogledom kontejner , da mu ga zapelem na cesto , simulacijo pešca .psa , …

  • 08:13 21. Januar 2014.

    IDIOT 1250 ccm3 !

  • 10:15 18. Julij 2013.

    Izpovej se, internetni vojak!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.