Kako je policijska alfa rešila snežni plug

Foto: Youtube/Fabrizio Landi
Foto: Youtube/Fabrizio Landi
Pa naj še kdo reče, da policijski avti niso zmogljivi. Alfa 159 s prižganimi lučkami je iz snežnega zameta rešila unimoga.
Oglej si celoten članek

V veliki večini situacij je položaj ravno obraten - zmogljivi mercedesov unimog rešuje iz nemogočih situacij zablodele voznike. 

Video je bil na Youtube naložen pred kratkim, zato gre sklepati, da se je policijsko reševanje na ozki gorski cesti zgodilo v zadnjih parih dneh, ko je Italijo zajelo močno sneženje. 

Na posnetku policijska alfa 159 s štirikolesnim pogonom in vrvjo izvleče iz zameta cestarski unimog s plugom vred.

"Vai, vai, Andrea!," spodbuja svojega kolega za volanom trikrakega volana eden od policistov. "Siempre stradale, non c'e niente da fare!" je vpil na koncu vzhičeni policist v kamero. Oziroma v prostem prevodu, s katerim je zbodel rivalske karabinjerje, ki veljajo za večje snobe: "Cestna policija je še vedno zakon!"

*"Dajmo, dajmo!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.