Kako se reče moškemu, ki je hostesa?

Foto: Saša Despot Hostese in hostesniki na avtomobilskem salonu v Ženevi Foto: Saša Despot Hostese in hostesniki na avtomobilskem salonu v Ženevi Foto: Saša Despot Hostese in hostesniki na avtomobilskem salonu v Ženevi Foto: Saša Despot Hostese in hostesniki na avtomobilskem salonu v Ženevi Foto: Saša Despot Hostese in hostesniki na avtomobilskem salonu v Ženevi Foto: Saša Despot Hostese in hostesniki na avtomobilskem salonu v Ženevi Foto: Saša Despot Hostese in hostesniki na avtomobilskem salonu v Ženevi Foto: Saša Despot Hostese in hostesniki na avtomobilskem salonu v Ženevi Foto: Saša Despot Hostese in hostesniki na avtomobilskem salonu v Ženevi Foto: Saša Despot Hostese in hostesniki na avtomobilskem salonu v Ženevi Foto: Saša Despot Hostese in hostesniki na avtomobilskem salonu v Ženevi Foto: Saša Despot Hostese in hostesniki na avtomobilskem salonu v Ženevi Foto: Saša Despot Hostese in hostesniki na avtomobilskem salonu v Ženevi Foto: Saša Despot Hostese in hostesniki na avtomobilskem salonu v Ženevi Foto: Saša Despot Hostese in hostesniki na avtomobilskem salonu v Ženevi Foto: Saša Despot Hostese in hostesniki na avtomobilskem salonu v Ženevi Foto: Saša Despot Hostese in hostesniki na avtomobilskem salonu v Ženevi Foto: Saša Despot Hostese in hostesniki na avtomobilskem salonu v Ženevi Foto: Saša Despot Hostese in hostesniki na avtomobilskem salonu v Ženevi Foto: Saša Despot Hostese in hostesniki na avtomobilskem salonu v Ženevi Foto: Saša Despot Hostese in hostesniki na avtomobilskem salonu v Ženevi Foto: Saša Despot Hostese in hostesniki na avtomobilskem salonu v Ženevi
To je bilo eno od pogostih vprašanj, ki so si ga zastavljali novinarji na avtomobilskem salonu v Ženevi. Odgovor smo našli.
Oglej si celoten članek

*- Do fotogalerije dostopate s klikom na puščico zgoraj.

Razgaljena dekleta izrinjena iz avtomobilskega salona v Ženevi. Na njihova mesta so začeli postavljati hostesnike.

HOSTESE V LJUBLJANI Hostese ne smejo znati obvladati zgolj nasmeška

Dekleta so glamur avtomobilskega salona v Ženevi dvigovala zadnjega pol stoletja. Do letos, ko je gibanja #MeToo doseglo, da ob avtomobilih ni več deklet v kratkih krilih, globokih dekoltejih in visokih petah. Na srečo se vsi avtomobilski proizvajalci niso dali in so kar dobro razgalili nekatera dekleta, čeprav so nosila dizajnerske modne kreacije in ne kakšnih vulgarnih oblačil, kot se je predvsem pri tuning znamkah v preteklosti res dogajalo.

Foto: Saša Despot Hostese in hostesniki na avtomobilskem salonu v Ženevi

MotorSport Salon Brhke slovenske hostese

Lahko rečemo, da je gibanju #MeToo uspelo pritisk iz hollywoodske industrije prenesti med avtomobile, čeprav ne v celoti. Uspelo jim je izriniti dekleta tudi iz startne vrste Formule 1. Dolgoletna tradicija je bila letos v Ženevi torej prekinjena, saj so nekatere znamke v strahu pred kritikami raje dobro oblekla svoje manekenke. Zgodilo pa se je celo to, da so nekatere znamke dekleta zamenjali z moškimi, novinarji pa smo morali poiskati nov izraz. In smo ga našli, hostesniki.

Foto: Saša Despot Hostese in hostesniki na avtomobilskem salonu v Ženevi

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 06:57 8. Marec 2018.

    Bi rekel, da je 90% obiskovalcev avto salonov moških. Mogoče pa hočejo, da ne hodimo več?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.