Kako se rodi twingo

Foto: Andrej Leban Peoirzvodnja v Revozu Foto: Andrej Leban Peoirzvodnja v Revozu Foto: Andrej Leban Peoirzvodnja v Revozu Foto: Andrej Leban Peoirzvodnja v Revozu Foto: Andrej Leban Peoirzvodnja v Revozu Foto: Andrej Leban Peoirzvodnja v Revozu Foto: Andrej Leban Peoirzvodnja v Revozu Foto: Andrej Leban Peoirzvodnja v Revozu Foto: Andrej Leban Peoirzvodnja v Revozu Foto: Andrej Leban Peoirzvodnja v Revozu Foto: Andrej Leban Peoirzvodnja v Revozu Foto: Andrej Leban Peoirzvodnja v Revozu Foto: Andrej Leban Peoirzvodnja v Revozu Foto: Andrej Leban Peoirzvodnja v Revozu Foto: Andrej Leban Peoirzvodnja v Revozu Foto: Andrej Leban Peoirzvodnja v Revozu Foto: Andrej Leban Peoirzvodnja v Revozu Foto: Andrej Leban Peoirzvodnja v Revozu Foto: Andrej Leban Peoirzvodnja v Revozu Foto: Andrej Leban Peoirzvodnja v Revozu Foto: Andrej Leban Peoirzvodnja v Revozu Foto: Andrej Leban Peoirzvodnja v Revozu Foto: Andrej Leban Peoirzvodnja v Revozu Foto: Andrej Leban Renault twingo
Revoz je edina slovenska tovarna avtomobilov in eden največjih slovenskih izvoznikov. Ko odpre proizvodnjo za javnost, je zato kaj videti.
Oglej si celoten članek

Revoz se na podlagi notranjih meritev kakovosti uvršča med najboljše Renaultove tovarne. Vanjo verjamejo tudi pri koncernu Daimler, saj so ji poverili izdelavo novega štirivratnega smarta, ki si deli številne sestavne dele s twingom. 

Za vsakim izmed 600 proizvedenih avtomobilov na dan se skriva zmes izredno zahtevne "ravno ob pravem času" logistike, visoke tehnologije robotov in zanesljivih rok delavcev. 

Prve vtise o vožnji z najbolj slovenskim med vsemi avtomobili si lahko preberete v torkovi reportaži, kako iz kupa pločevine in plastike nastaneta twingo in smart, pa si oglejte v zgornji galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.