Kako smo vas skušali potegniti?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Z enim prispevkom smo vas letos poskušali potegniti za nos tudi Žurnalovci. Glede na odzive nismo povsem prepričani, če nam je uspelo.
Oglej si celoten članek

 V prvoaprilskem prispevku, ki ni povsem resničen, smo zapisali, da bodo od leta 2024 naprej pri nas naprodaj le še električna vozila in da s to napovedjo infrastrukturni minister želi prehiteti norveško napoved za eno leto.

Norveška je sicer pred dnevi sicer res naznanila ambiciozni načrt, da bodo od leta 2025 v tej skandinavski državi na prodaj le še električna vozila, vozila na vodik, oziroma nizko ogljični avtomobili, kot so priključni hibridi.

Kot ste nekateri bralci pravilno ugotovili, je prispevek z naslovom "Od leta 2024 naprej pri nas naprodaj le še električna vozila" prvoaprilska šala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:43 2. April 2017.

    Žurnalovci prosim oglejte si ta video.<br /><br />https://youtu.be/BgmEWn7VC8g

  • 23:11 1. April 2017.

    Kje je fora 1. aprila??? Vi lažete in zavajate vsak dan. Mentalno bolane osebe.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.